Facebook Pixel

Purificator de aer cu filtru HEPA H14 Depuro PRO EVO 300 Vortice cod VOR-25090

22.617,14 Lei
incl. TVA si taxa timbru
Cere stoc
Sau suna-ne (L-V: 9-17)
0721 775 361
Doresti o solutie adaptata situatiei tale?
Descriere

Purificator de aer Depuro PRO EVO 300 pentru un spatiu de 100 mp. 

Seria DEPURO PRO EVO este echipata cu tehnologia capabila sa elimine COVID-19.

Atat purificarea aerului, cat si igienizarea, datorita tehnologiei certificate de fotocataliza, sunt capabile sa actioneze sinergic asupra agentilor patogeni, cum ar fi virusii si bacteriile, prin indepartarea acestora, asigurand astfel sanatatea si siguranta oamenilor in spatii inchise.
Cum functioneaza sistemul de fotocataliza.

Unitatea de fotocataliza utilizata se bazeaza pe procesul de oxidare fotocatalitica (utilizat in spitale si in industria aerospatiala, medicala si alimentara), care este un fenomen natural care apare in prezenta razelor ultraviolete de la soare, umiditatea aerului si a unor metale nobile.

Combinarea acestor trei factori declanseaza eliberarea de ioni oxidanti capabili sa neutralizeze majoritatea agentilor patogeni din aer,

care sunt periculosi pentru sanatatea noastra. Lampa ultravioleta (UV) utilizata in purificatorul de aer DEPURO PRO EVO lumineaza un catalizator fabricat dintr-un aliaj special pe baza de dioxid de titan (TiO2), care declanseaza o reactie fotochimica in care atomii de oxigen (O) se leaga cu moleculele de apa (H2O) dizolvate in aer in forma de vapori.

Moleculele de peroxid de hidrogen (H2O2) generate de aceasta reactie sunt suficiente pentru a elimina majoritatea bacteriilor, virusilor si alergenilor prezenti atat in ​​aer, cat si pe suprafete, IGIENIZAND.

Durata de viata estimata a lampii UV-C este de doi ani.
S-a dovedit ca praful fin si picaturile emise atunci cand stranutam si respiram sunt vectori potentiali pentru raspandirea virusilor, inclusiv COVID-19, in medii inchise. Produsele DEPURO PRO, datorita actiunii celor doua filtre HEPA H14, sunt capabile sa retina pana la 99,995% din poluanti si sa reduca riscul de agenti patogeni precum COVID-19, virusi si bacterii.


Specificatii
Curent maxim absorbit
0.7
Lp dB(A) 6 m maxim
44
Tensiune V~50Hz
220-240
Volum incapere (m3)
100
Putere maxima (W)
78
RPM maxim
3600
Debit maxim (m3/h)
600
Greutate (kg)
50
Marca
VORTICE
Uz
Comercial
Industrial
Folosit in
sala de asteptare
cabinet medical
birouri
sala meeting