Blog

Ce inseamna cifrele din IP - grad de protectie IPxx
05.05.2022
Cifrele care apar dupa IP au semnificatii diferite si clasifica nivelul de protectie pe care il ofera carcasa unui dispozitiv. Prima cifra indica gradul de protectie al echipamentului de corpuri straine. Al doilea numar indica gradul de protectie impotriva apei sub diferite forme (jet, picaturi, vapori, etc.). Gradul de etanseitate este definit in standardul international EN 60529.
Citeste articolul
Green Residence - peste 360 de apartamente cu ventilatoare de baie Vortice
04.02.2022
Furnizare de ventilatoare de baie Vortice, modele Punto Four MFO 100, Vort Quadro Micro 100 si Vort Quadro Medio, pentru Green Residence Targu Mures prin dezvoltator Fomco Imobiliare.
Citeste articolul
Hotel COANDI - furnizare ventilatoare de baie Vortice
27.01.2022
Refacere sistem de ventilatie cu ventilatoare de baie Vortice Vort Quadro Micro 100 pentru Hotel COANDI. Ventilatorul este ideal pentru ventilarea incaperilor medii sau mari, spatii comerciale, bai, dusuri, toalete sau bucatarii. Clapeta anti-retur incorporata pentru a evita reintrarea aerului cand aparatul este oprit.
Citeste articolul
ALTEX & JYSK - instalatii de ventilatie si climatizare
09.12.2021
ALTEX - Sistem de climatizare - sistem VRV Ventilatie cu aport de aer prospat centrala de tratare aer Tubulatura rectangulara tabla zincata, anemostate circulare cu registru de reglaj debit Retea de hidranti interiori cu realizarea sectorizarii instalatiei Retea de sprinklere Instalatie de alimentare cu apa
Citeste articolul
De ce este un ventilator de baie puternic
30.09.2021
A cauta un ventilator de baie puternic poate fi tricky daca nu stim ce il face sa fie puternic. Sunt 2 aspecte importante care stabilesc daca un ventilator de baie este puternic sau slab. Ventilatoarele de baie sunt de 2 tipuri: axiale si centrifugale iar o comparatie intre cele doua este inutilizabila, pentru ca desi ambele sunt ventilatoare, servesc in situatii distincte.
Citeste articolul
Afişare 1 - 5 din 24 (5 pagini)