Facebook Pixel

Blog

Ce este un recuperator de caldura si unde se foloseste
01.03.2021
Un recuperator de caldura este o unitate de ventilatie ce realizeaza un permanent schimb de aer in incaperea pentru care va fi montat, recuperand o parte din caldura aerului evacuat. Periodic are nevoie de mentenanta si de inlocuirea filtrelor.
Citeste articolul
Purificator de aer ce retine 99.995% din microparticule
25.11.2020
Simplul schimb de aer cu exteriorul NU este intotdeauna o actiune care aduce beneficii depline: ganditi-va doar la smogul cauzat de masini, la poluantii generati de echipamente casnice sau comerciale sau proveniti din activitatea industriilor, situatii in care intervine cu succes un purificator de aer.
Citeste articolul
Sterilizarea cu lumina ultravioleta UVC
31.10.2020
Utilizarea razelor UVC s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda de sterilizare. Descoperirea proprietatilor de sterilizare a condus la producerea lampilor germicide, ce emit radiatii UVC cu o lungime de unda de 253,7 nm, pentru dezinfectarea suprafetelor, purificarea fluxurilor de aer de microorganisme daunatoare sau biosecuritatea ecologica a spatiilor de productie alimentara.
Citeste articolul
Avantajele ventilatiei cu recuperator de caldura
29.10.2020
Ventilatia se imparte in doua mari categorii: ventilatie naturala si ventilatie mecanica. Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura face parte din categoria ventilatie mecanica. Necesitatea ventilatiei in permanenta este evidenta dar de cele mai multe ori constientizam importanta ei abia atunci cand ajungem in locuri care nu beneficiaza de ea.
Citeste articolul
Cand folosesti ventilatorul de tavan
01.07.2020
Ventilatorul de tavan poate raci o zona de 2.5 ori diametrul palelor in spatiu deschis. Inaltimea minima recomandata de instalare este de 2.3 m. Marind distanta intre podea si tavan, se reduce numarul de ventilatoare cerute. Aceasta deoarece cu cat se monteaza la inaltime mai mare, cu atat sunt mai eficiente. Ventilatoarele de tavan nu introduc aer proaspat in incapere.
Citeste articolul
Afişare 1 - 5 din 19 (4 pagini)