Facebook Pixel

Blog

Top 5 ventilatoare de baie cerute in 2019
13.06.2019
Aproape a trecut prima jumatate a acestui an si avem un clasament foarte clar pentru ventilatorul de baie cel mai cerut in 2019. Asa ca nu mai stam pe ganduri si iti prezentam top 5 al ventilatoarelor de baie preferate. Din ce in ce mai cautate sunt ventilatoarele cu timer. Timer-ul Vortice permite functionarea ventilatorului inca o perioada de timp (presupunand ca este cuplat la intrerupatorul de lumina).
Citeste articolul
Definitii in sisteme de ventilatie
29.05.2019
Performantele unui ventilator sunt exprimate in mod normal prin intermediul unei curbe caracteristice care, la un anumit numar de rotatii ale rotorului si pentru anumite specificatii tehnice ale aerului, furnizeaza valoarea presiunii statice (ps) sau totale (pt) in functie de debitul de aer (Q). Chiar si valoarea puterii mecanice absorbite (Pw) si randamentul (n) sunt exprimate in functie de debitul de aer.
Citeste articolul
Cum se calculeaza debitul de aer la ventilator
03.05.2019
Aspecte de luat in considerare in alegerea unui ventilator: 1. Tipologia incaperii (ex.: rezidential sau casnic, comercial) 2. Destinatia incaperii (ex.: baie, bucatarie, dusuri) 3. Volumul incaperii (L x l x h) pentru calcularea debitului ventilatorului 4. Modalitate de montaj: Perete sau tavan, cand refularea poate fi in doua feluri: Refulare direct in exterior sau Refulare in tubulatura
Citeste articolul
Ventilatoare industriale profesionale Dynair fabricate in Italia
23.04.2019
Dynair este divizia industriala a companiei Maico Italia S.p.A. si un brand foarte popular la nivel mondial in ventilatia industriala de peste 30 de ani. Cuprinde mai mult de 45 de serii de ventilatoare pentru aplicatii specifice ce necesita ventilatoare de inalta performanta: ventilatoare special create pentru a functiona in conditii extreme sau
Citeste articolul
Ce este o perdea de aer si unde se foloseste
09.04.2019
Perdelele de aer sunt echipamente destinate protejarii spatiilor climatizate prin crearea unei bariere de aer, invizibila, exact ca o cascada, intre spatiul interior si cel exterior. Rolul perdelei de aer este de a reduce transferul termic intre doua spatii (de regula interior / exterior) precum si sa previna patrunderea prafului, a mirosurilor neplacute, a insectelor etc.
Citeste articolul
Afişare 1 - 5 din 12 (3 pagini)