Facebook Pixel

Blog

ALTEX & JYSK - instalatii de ventilatie si climatizare
09.12.2021
ALTEX - Sistem de climatizare - sistem VRV Ventilatie cu aport de aer prospat centrala de tratare aer Tubulatura rectangulara tabla zincata, anemostate circulare cu registru de reglaj debit Retea de hidranti interiori cu realizarea sectorizarii instalatiei Retea de sprinklere Instalatie de alimentare cu apa
Citeste articolul
De ce este un ventilator de baie puternic
30.09.2021
A cauta un ventilator de baie puternic poate fi tricky daca nu stim ce il face sa fie puternic. Sunt 2 aspecte importante care stabilesc daca un ventilator de baie este puternic sau slab. Ventilatoarele de baie sunt de 2 tipuri: axiale si centrifugale iar o comparatie intre cele doua este inutilizabila, pentru ca desi ambele sunt ventilatoare, servesc in situatii distincte.
Citeste articolul
Ce este un recuperator de caldura si unde se foloseste
01.03.2021
Un recuperator de caldura este o unitate de ventilatie ce realizeaza un permanent schimb de aer in incaperea pentru care va fi montat, recuperand o parte din caldura aerului evacuat. Periodic are nevoie de mentenanta si de inlocuirea filtrelor.
Citeste articolul
Purificator de aer ce retine 99.995% din microparticule
25.11.2020
Simplul schimb de aer cu exteriorul NU este intotdeauna o actiune care aduce beneficii depline: ganditi-va doar la smogul cauzat de masini, la poluantii generati de echipamente casnice sau comerciale sau proveniti din activitatea industriilor, situatii in care intervine cu succes un purificator de aer.
Citeste articolul
Sterilizarea cu lumina ultravioleta UVC
31.10.2020
Utilizarea razelor UVC s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda de sterilizare. Descoperirea proprietatilor de sterilizare a condus la producerea lampilor germicide, ce emit radiatii UVC cu o lungime de unda de 253,7 nm, pentru dezinfectarea suprafetelor, purificarea fluxurilor de aer de microorganisme daunatoare sau biosecuritatea ecologica a spatiilor de productie alimentara.
Citeste articolul
Afişare 1 - 5 din 21 (5 pagini)