Facebook Pixel

Blog

Purificator de aer ce retine 99.995% din microparticule
25.11.2020
Simplul schimb de aer cu exteriorul NU este intotdeauna o actiune care aduce beneficii depline: ganditi-va doar la smogul cauzat de masini, la poluantii generati de echipamente casnice sau comerciale sau proveniti din activitatea industriilor, situatii in care intervine cu succes un purificator de aer.
Citeste articolul
Sterilizarea cu lumina ultravioleta UVC
31.10.2020
Utilizarea razelor UVC s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda de sterilizare. Descoperirea proprietatilor de sterilizare a condus la producerea lampilor germicide, ce emit radiatii UVC cu o lungime de unda de 253,7 nm, pentru dezinfectarea suprafetelor, purificarea fluxurilor de aer de microorganisme daunatoare sau biosecuritatea ecologica a spatiilor de productie alimentara.
Citeste articolul
Avantajele ventilatiei cu recuperator de caldura
29.10.2020
Ventilatia se imparte in doua mari categorii: ventilatie naturala si ventilatie mecanica. Ventilatia cu recuperator de caldura face parte din categoria ventilatie mecanica. Necesitatea ventilatiei in permanenta este evidenta dar de cele mai multe ori constientizam importanta ei abia atunci cand ajungem in locuri care nu beneficiaza de ea.
Citeste articolul
Cand folosesti ventilatorul de tavan
01.07.2020
Ventilatorul de tavan poate raci o zona de 2.5 ori diametrul palelor in spatiu deschis. Inaltimea minima recomandata de instalare este de 2.3 m. Marind distanta intre podea si tavan, se reduce numarul de ventilatoare cerute. Aceasta deoarece cu cat se monteaza la inaltime mai mare, cu atat sunt mai eficiente. Ventilatoarele de tavan nu introduc aer proaspat in incapere.
Citeste articolul
8 solutii pentru a respira aer curat acasa
14.05.2020
Este bine cunoscut faptul ca poluarea este de multe ori mai ridicata in interior decat afara, iar acest lucru este cauzat de o serie de factori: detergenti, fum de tigara, abur, condens, praf, parfum etc. In continuare prezentam 8 dintre cele mai importante solutii pentru a respira un aer curat acasa care sunt la indemana oricui.
Citeste articolul
Afişare 1 - 5 din 18 (4 pagini)