Facebook Pixel

Blog

Cand folosesti ventilatorul de tavan
01.07.2020
Ventilatorul de tavan poate raci o zona de 2.5 ori diametrul palelor in spatiu deschis. Inaltimea minima recomandata de instalare este de 2.3 m. Marind distanta intre podea si tavan, se reduce numarul de ventilatoare cerute. Aceasta deoarece cu cat se monteaza la inaltime mai mare, cu atat sunt mai eficiente. Ventilatoarele de tavan nu introduc aer proaspat in incapere.
Citeste articolul
8 solutii pentru a respira aer curat acasa
14.05.2020
Este bine cunoscut faptul ca poluarea este de multe ori mai ridicata in interior decat afara, iar acest lucru este cauzat de o serie de factori: detergenti, fum de tigara, abur, condens, praf, parfum etc. In continuare prezentam 8 dintre cele mai importante solutii pentru a respira un aer curat acasa care sunt la indemana oricui.
Citeste articolul
Vortice ajuta la cresterea eficientei semineului
29.10.2019
Semineele, frumoase si placute, necesita un consum mare de lemn, deoarece acestea sunt un sistem deschis care imprastie o mare parte din caldura produsa in ardere. Exista diferite interventii care pot fi implementate pentru a imbunatati eficienta unui cos de fum: de la imbunatatirea tirajului cosului pana la utilizarea unui difuzor de caldura electric. Iti prezentam o solutie inteligenta
Citeste articolul
Top 5 ventilatoare de baie cerute in 2019
13.06.2019
Aproape a trecut prima jumatate a acestui an si avem un clasament foarte clar pentru ventilatorul de baie cel mai cerut in 2019. Asa ca nu mai stam pe ganduri si iti prezentam top 5 al ventilatoarelor de baie preferate. Din ce in ce mai cautate sunt ventilatoarele cu timer. Timer-ul Vortice permite functionarea ventilatorului inca o perioada de timp (presupunand ca este cuplat la intrerupatorul de lumina).
Citeste articolul
Definitii in sisteme de ventilatie
29.05.2019
Performantele unui ventilator sunt exprimate in mod normal prin intermediul unei curbe caracteristice care, la un anumit numar de rotatii ale rotorului si pentru anumite specificatii tehnice ale aerului, furnizeaza valoarea presiunii statice (ps) sau totale (pt) in functie de debitul de aer (Q). Chiar si valoarea puterii mecanice absorbite (Pw) si randamentul (n) sunt exprimate in functie de debitul de aer.
Citeste articolul
Afişare 1 - 5 din 15 (3 pagini)