Purificator de aer ce retine 99.995% din microparticule

Purificator de aer ce retine 99.995% din microparticule

PURIFICAREA aerulului la birou sau in orice spatiu inchis este importanta pentru cresterea bunastarii ocupantilor.

Simplul schimb de aer cu exteriorul NU este intotdeauna o actiune care aduce beneficii depline: ganditi-va doar la smogul cauzat de masini, la poluantii generati de echipamente casnice sau comerciale sau proveniti din activitatea industriilor, situatii in care intervine cu succes un purificator de aer. 

Aerisirea corecta a incaperilor cu schimbari frecvente de aer favorizeaza eliminarea poluantilor prin prevenirea acumularii acestora in concentratii mari, pastrand astfel confortul ocupantilor.


Vortice a lansat un NOU purificator de aer, dotat cu filtre care practic ... stopeaza totul!




DEPURO PRO are o capacitate de filtrare foarte ridicata datorita setului de filtre absolute HEPA H14  capabile sa retina poluanti ca polen, spori, picaturi, microparticule purtatoare de virusi si bacterii, limitand astfel intr-o masura considerabila riscul de a contracta alergii, astm, probleme respiratorii sau infectii.


CUM ACTIONEAZA FILTRELE


Pre-filtre ISO 65% (G4):

2 pre-filtre clasa ISO 65% (G4) plasate in corespondenta cu orificiile de intrare;

pre-filtrele, plasate in corespondenta cu orificiile de intrare, ce pastreaza impuritatile macro din aer, protejand filtrele absolute din spate, prelungind astfel si viata acestora.

Filtre HEPA H14:

2 filtre HEPA H14 absolute, capabile sa retina pana la 99,995% din microparticule (diametru echivalent 0,3 microni);

Filtrele HEPA sunt extrem de eficiente si garanteaza controlul particulelor de praf grosiere, fine si ultra-fine, alergenilor si microorganismelor.

 

APLICATII PURIFICATOR DE AER

Conceput pentru spatii comerciale diverse, cum sunt casele de ingrijire, birourile, hotelurile, universitatile cat si sectorul sanatatii, cabinete individuale, spitale sau farmacii, acest lucru este in mod clar de un interes imens in timp ce luptam impotriva pandemiei Covid-19. Sunt disponibile 2 modele, DEPURO PRO 150 (cod 25038) potrivit pentru suprafete de 50 m2 si DEPURO PRO 300 (cod 25039) potrivit pentru suprafete de 100 m2.


  

  

 

SUNT PURIFICATOARELE DEPURO EFICIENTE IMPOTRIVA COVID-19?

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), majoritatea agentilor patogeni care cauzeaza boli sunt transmise de la persoana la persoana prin aer sau prin contact. Transmiterea aeriana se realizeaza prin vectori precum picaturi, cu o dimensiune medie mai mare de 5 microni, care poate ramane in suspensie in aer pentru cateva minute si aerosoli, intre 2 si 5 microni mari, capabili sa fluctueze pe perioade mai mari, in functie de dimensiune si conditiile de mediu. Un alt vector posibil pare a fi, conform unor ipoteze inca supuse verificarii, microparticulele (PM) prezente in aer.

Cele mai recente studii efectuate pe coronavirusul SARS-COV-2, cauza pandemiei COVID-19, a caror dimensiune medie este intre 0,1 si 0,16 microni, identifica transmisia aeriana ca sursa principala de infectie*. Picaturile si aerosolii produsi prin tuse, stranut, respiratie, precum si prin spalarea toaletei si a unor proceduri medicale, odata plasate in mediu, inainte de descompunere, pastreaza o incarcatura infectioasa pentru perioade care pot ajunge la cateva ore, contaminand intre timp suprafete si obiecte si creand astfel conditiile, intrand in contact cu ochii, nasul si gura, pentru raspandirea infectiei.

Perechea de filtre HEPA H14 absolute care echipeaza fiecare purificator de aer DEPURO PRO este capabila sa retina 99,995% din particulele prezente in aerul tratat cu dimensiuni <= 0,3 microni, ridicand efectiv, desi nu absolut, o bariera impotriva vectorilor prin care virusul se propaga partial. Prin urmare, utilizarea purificatoarelor DEPURO PRO permite reducerea concentratiei virusului prezent in mediu, limitand astfel riscul de infectie.


Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs