Ventilator axial cu impuls pentru evacuare fum Dynair JET FAN CC JD LP

Descriere

Ventilatoare axiale cu impuls pentru evacuare fum parcari tip JET FAN


LIVRARE RAPIDA - 3-4 SAPTAMANI


CC-JD LP HT reprezinta seria de ventilatoare axiale cu impuls proiectate si omologate pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti care se genereaza in timpul unui incendiu in parcari sau tuneluri subterane. Acestea difera de seria CC-JD HT prin forma lor octogonala, compactitatea extrema si profilul redus fiind posibila astfel instalarea in spatii cu limitari puternice pe inaltime.In configuratia standard pentru ventilatie normala (evacuare CO), seria poate fi utilizata la temperatura de +50 ° C.Modelele de evacuare a fumului de incendiu (HT) sunt certificate CE conform clasei F300 / 120 in conformitate cu standardul EN12101-3 de catre organismul notificat independent Applus.Tehnologia specifica ventilatoarelor cu jet si inductie reprezinta alternativa cea mai inovatoare si economica a sistemelor traditionale de evacuare mecanica prin conducte, in special in ceea ce priveste reducerea drastica a costurilor de instalare (eliminarea completa a sistemelor complexe si scumpe de tubulatura si grile) si economii considerabile de costuri de functionare asigurate de caracteristicile distinctive ale sistemului care permite ventilare si extractie doar din anumite zone si doar daca este necesar.


La cerere:

 1. Varianta cu flux de aer reversibil
 2. Comutator certificat IP67 pentru temperaturi inalte, montat pe carcasa.


CONSTRUCTIE

 • Silentiatoare din tabla de otel zincat, izolare acustica de inalta performanta.
 • Deflector pe partea de evacuare pentru optimizarea laminarii aerului.In dotare.
 • Grila de protectie pe aspiratie.
 • Suporti de fixare din tabla de otel zincat pentru instalarea pe tavan (sau pe perete). Livrati standard si pre-asamblati.
 • Silentiatoare octogonale.
 • Carcasa din tabla din otel zincat.
 • Elice cu pale de forma aerodinamica,cu performante foarte ridicate, din aluminiu. Echilibrate in conformitate cu ISO 1940 G.6.3. Reglare unghi in pozitia stationara.
 • Cutie conexiuni electrice IP54, rezistenta la temperaturi ridicate, furnizata standard.
 • Motoare trifazate asincrone 380-420V 50Hz in conformitate cu standardele internationale IEC 60034, IEC 60072, EMC 2014/30/UE, LVD 2014/35/UE. Motoare potrivite pentru pornire DOL (Direct On Line). Marcaj CE. Protectie IP55, clasa F sau H. Executia 4 (cu rotorul cuplat direct la motor cu picioare).
Specificatii
Uz
Comercial
Industrial
Tip montaj
Tavan
Folosit in
Parcare
Subsol