Ventilator axial de perete cu inel Dynair AC-A si AC-B

Descriere

Ventilatoare axiale de perete cu inel


Ventilatoarele axiale de perete din seria AC sunt potrivite pentru ventilarea cladirilor rezidentiale, comerciale si industriale in care sunt solicitate distributii de aer relevante fara canalizare.Ele sunt, de asemenea folosite ca si componente intr-o mare varietate de aplicatii. Prin adaugarea unei placi adecvate pentru montarea pe perete, ventilatoarele de curent alternativ (de la dimensiunea 800 pana la 1250) pot fi transformate intr-un ventilator axial montat pe perete (cum ar fi gama QC).
Seria include 2 versiuni: AC/A si AC/B, cu diametrul elicei de la 300 la 1250 mm si polaritate diferita a motorului. Modelul AC-A are grila de protectie pe admisie, in timp ce AC/B are si pe refulare. Sunt proiectate pentru aer curat in intervalul de temperatura -10 ° C +50 ° C.Conul de intrare optimizat reduce nivelul de zgomot si mareste eficienta.


La cerere:

  1. Elice cu pale profilate din aluminiu turnat sub presiune.
  2. Debit de aer de la elice la motor (numai AC / B).


CONSTRUCTIE

  • Cadru inelar din tabla de otel. AC / A cu protectie doar pe partea de admisie; AC / B cu protectie pe partea de intrare si iesire. Protejat impotriva agentilor atmosferici prin vopsea epoxidica.
  • Elice cu pale profilate din nylon cu fibra de sticla si ax din aluminiu turnat sub presiune, echilibrat conform ISO 1940. Unghiul de inclinare variabil in pozitia stationara cu mijloace de reglare.
  • Executia 4 (elice cuplata direct la axul motorului). Flux de aer de la motor la elice.
  • Protectie pe admisie din fir de otel sudata direct pe cadrul inelar, conform normei UNI10615.
  • Motoare asincrone trifazate sau monofazate conform standardelor internationale IEC 600034, IEC 60072, EMC 2004/108/CE, LVD 2006/95/CE, marcaje CE, IP 55, clasa F. Service S1 (lucru continuu la norma constanta).


ACCESORII

  • Protectie laterala a elicei, conform normei UNI 10615 (CCr) numai pentru versiunea AC/B.
  • Placa patrata pentru fixare pe perete din tabla vopsita cu pulberi poliesterice(modele de la 800 la 1250)