Ventilator axial mobil de tubulatura Dynair CCP

Descriere

Ventilatoare industriale axiale mobile de tubulatura


Seria de ventilatoare axiale mobile de tubulatura CCP este proiectata pentru situatii in care sunt necesare jeturi puternice de aer; acest lucru se poate intampla in situatii particulare, de exemplu, pentru a crea efecte scenice sau pentru a racori oamenii care lucreaza in apropierea surselor de caldura la temperaturi ridicate .Seria CCP este compusa din 6 modele cu dimensiuni de la 310 la 560, toate fiind livrate cu o priza electrica fixata pe ventilator pentru a usura conexiunea si utilizarea.Temperatura de lucru este de la -10 ° C pana la +50 ° C in conditii de functionare continua.


La cerere:

  1. Dimensiuni mai mari (630 si 710)


CONSTRUCTIE

  • Carcasa din tabla de otel si suport din metal tubular, protejata impotriva agentilor atmosferici cu vopsea epoxidica. Manivele laterale pentru orientarea jetului.
  • Dispozitive de protectie la intrare si iesire fabricate conform normelor UNI 12499.
  • Elice cu pale profilate din tehnopolimer armat cu fibre minerale (modelele 310-400) si aliaj de aluminiu turnat sub presiune (modelele 450 si 560).
  • Executia 5 (cu rotorul direct cuplat pe capatul arborelui) si fluxul de aer de la motor la rotor.
  • Motoare externe cu rotor cu protectie termica incorporata, trifazate si monfazate cu doua viteze si cu o singura viteza reglabila, toate motoarele avand cutie de conexiuni.