Ventilator centrifugal de acoperis pentru evacuare fum cu flux vertical Dynair TC-HT

Descriere

Ventilatoare centrifugale de acoperis cu aplicatie directa sau pe tubulatura pentru extractie de fum fierbinte cu refulare verticala


TC HT reprezinta o serie de ventilatoare centrifugale de acoperis pentru evacuare directa sau in tubulatura, potrivite pentru evacuarea fumului la temperaturi ridicate.Particularitatea seriei este data de carcasa verticala de evacuare care garanteaza o siguranta optimizata in cazul unui incendiu: evacuarea rapida si eficienta a fumului toxic, conducand la cai de evacuare mai sigure, acces mai usor pentru echipele de urgenta, siguranta sporita a oamenilor si minimizarea efectelor incendiului pe structurile cladirii.Seria este destinata functionarii la temperatura de +150 ° C in serviciu S1 si este certificata CE clasa F400 conform EN12101-3 de catre organismul notificat independent APPLUS.


CONSTRUCTIE

  • Cadru de baza din tabla de otel zincat protejat impotriva agentilor atmosferici cu vopsea epoxidica.
  • Grilaj de protectie din otel , protejat impotriva agentilor atmosferici, fabricat in conformitate cu UNI 10615: 1997.
  • Elice cu pale curbe orientate inapoi, din tabla din otel zincat, cu eficienta ridicata si nivel scazut de zgomot, proiectata sa reziste la temperaturi ridicate si sa asigure racirea corespunzatoare a motorului in caz de functionare de urgenta(incendiu). Echilibrata static si dinamic in conformitate cu ISO 1940. Direct cuplata la motor.
  • Capac superior si carcasa verticala de evacuare din tabla de otel zincat protejat impotriva agentilor atmosferici cu vopsea epoxidica gri ROS 7001.Suprafata gofrata si ondulata superficial pentru a creste rezistenta mecanica la solicitare.
  • Motor asincron trifazat sau monofazat fabricat conform standardelor internationale IEC 600034, IEC 60072, EMC 2014/30/UE, LVD 2014/35/UE, marcata CE, IP 55, clasa F.


ACCESORII

  • Contra-baza de zidit (CB)
  • Grilaj protectie pe admisie (RA)