Green Residence - peste 360 de apartamente cu ventilatoare de baie Vortice

Green Residence - peste 360 de apartamente cu ventilatoare de baie Vortice

Furnizare de ventilatoare de baie Vortice, modele Punto Four MFO 100, Vort Quadro Micro 100 si Vort Quadro Medio, dimensionate corect, pentru ansamblul Green Residence Targu Mures.

Trăieşte o stare de bine!


Proiectul Green Residence însumează peste 1100 de apartamente construite într-o zonă „vedetă” a orașului, la ieșirea spre Livezeni, foarte aproape atât de infrastructura edilitară, cât și de pădure si este unul dintre cele de mare anvergură ale companiei Fomco Imobiliare. Obiectivul acestuia este dezvoltarea a 15 imobile, cu apartamente de 1, 2 și 3 camere, cu parcări exterioare și subterane.

Contand pe calitatea produselor alese, peste 360 de ventilatoare de baie Vortice au fost furnizate cu succes pana in momentul de fata pentru 4 blocuri (2 finalizate M&N + 2 in executie K&L), toate amplasate in vecinatate cu natura, verdele, bucuria unei imagini liniștitoare, pe care să o obții din balconul propriu. 

"Fomco Imobiliare este un brand târgumureșean, parte a grupului de firme Fomco, dezvoltat în 18 ani de activitate. Fomco Group are o prezență importantă în mediul de afaceri mureșean și național. Fondată în 2002, ca o afacere de familie, ascensiunea companiei s-a reflectat și în creșterea numerică a angajaților, de la 3 persoane, în primul an de activitate, la peste 120, în prezent.
Orientarea companiei a fost, de fiecare dată, centrată pe client și pe menținerea unui grad ridicat de satisfacție. Care e secretul evoluției frumoase din acești 15 ani? Poate că sună banal, însă acesta este chiar echipa noastră de oameni ambițioși. Ei s-au dezvoltat personal odată cu grupul, reușind astfel să furnizeze servicii profesionale, cerute de piață. Avem toate motivele să considerăm că povestea noastră de succes din ultimii 15 ani va continua și pe viitor."

in parteneriat cu

Produse recomandate
Ventilator centrifugal Vort Quadro Micro 100 Vortice cod VOR-11936 Ventilator centrifugal Vort Quadro Micro 100 Vortice cod VOR-11936
Diametru racord (mm): 97
Putere minima (W): 20
RPM minim: 1180
Presiune minima (mmH2O): 16
Presiune minima (Pa): 157
Ventilator centrifugal Vort Quadro Medio VORTICE cod VOR-11944 Ventilator centrifugal Vort Quadro Medio VORTICE cod VOR-11944
Diametru racord (mm): 97
Putere minima (W): 42
RPM minim: 1380
Presiune minima (mmH2O): 34
Presiune minima (Pa): 334
Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs